Stage Captin

Stage Captin

40 uur per week
Amsterdam
Wij zoeken nieuw talent

Wat zoeken wij

Een jonge en groeiende onderneming met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Je bent leergierig en wilt alles aanpakken om te leren en om te laten zien wat je in je mars hebt. Door jouw communicatieve vaardigheden en doortastend vermogen werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je kunt zelfstandig en procesmatig leren en werken en zet het klantbelang altijd centraal.

Dit zijn wij

Waarom voor Captin kiezen?

Captin is een dynamische fintech met een rijke historie. Opgericht binnen van Lanschot Kempen in 1996 en zelfstandig sinds 2017. Een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie, aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Wij zijn specialist in medewerkersparticipaties en brengen vraag en aanbod van vermogen samen op ons eigen handelsplatform.
Captin verzorgt het beheer van markten voor ondernemingen, verenigingen, coöperaties en fondsen.

Daarnaast begeleiden wij medewerkersparticipatieregelingen voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Dit gebeurt in samenwerking met advocaten, notarissen, HR-specialisten en fiscalisten.
Jaren ervaring zorgen voor een deskundige, innovatieve en professionele aanpak. Hierbij houden we onszelf scherp en zoeken we constant naar kansen voor onze partners. Noem ons een vernieuwende en flexibele corporate. We groeien en zijn ambitieus, wil jij meegroeien? Talent is altijd welkom!

We zijn een jonge organisatie met een rijke geschiedenis. Gedurende enkele maanden krijg je de kans om onderdeel te worden van ons team. Je werkt mee aan het bedienen van onze klanten. Ons Operations-team bestaat uit Financial Services Specialisten, Service Desk Medewerkers en Relatiemanagers. We werken op basis van Scrum/Agile. Gedurende jouw stage draai je volledig mee binnen dit team. We leren je de kneepjes van het Equity Management Services vak.

Je gaat een rol vervullen binnen de gehele “customer journey”. Afhankelijk van je voorkeur kunnen we hier accenten in aanbrengen. Captin is een jonge, dynamische en moderne organisatie, er is dus voldoende ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er voldoende ruimte is om te werken aan stageopdrachten en/of onderzoeken.

 • Je volgt een HBO-opleiding in de richting ICT/Economie/(financiële) Administratie (MER, International Business, Finance, Accounting, Financial Services Management);
 • Je zoekt een leuke en leerzame stage;
 • Je bent geïnteresseerd in medewerkersparticipatie en kapitaalmarkten;
 • Je bent representatief, accuraat en goed georganiseerd;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je bent sociaal en communicatief vaardig;
 • Je bent doortastend, gemotiveerd en kan goed zelfstandig werken;
 • Je hebt affiniteit met IT-systemen (o.a. Microsoft Office);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat wij jou kunnen bieden

Jonge bedrijfscultuur.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Leuke borrels en evenementen.

Werken bij Captin

Wil jij met ons meegroeien?

Ben jij die gedreven, analytische financieel specialist die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Stuur ons dan je ervaring (cv) en je motivatie.

"*" indicates required fields

Drop files here or
Accepted file types: pdf, Max. file size: 128 MB.
  Drop files here or
  Max. file size: 128 MB.