Service Desk Officer

Service Desk Officer

40 uur per week
Amsterdam
Wij zoeken nieuw talent

Wat zoeken wij

Ben jij die Service Desk Officer die onze klanten voorziet van hoogwaardige dienstverlening, representatief is en helpt bij ondersteunende administratieve werkzaamheden en de Customer Due Diligence (CDD) -analyses voor onze relaties kan uitvoeren? Wil jij je ontwikkelen tot de kartrekker op de Service Desk? Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Dit zijn wij

Waarom voor Captin kiezen?

Captin is een dynamische fintech met een rijke historie. Opgericht binnen van Lanschot Kempen in 1996 en zelfstandig sinds 2017. Een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie, aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Wij zijn specialist in medewerkersparticipaties en brengen vraag en aanbod van vermogen samen op ons eigen handelsplatform.
Captin verzorgt het beheer van markten voor ondernemingen, verenigingen, coöperaties en fondsen.

Daarnaast begeleiden wij medewerkersparticipatieregelingen voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Dit gebeurt in samenwerking met advocaten, notarissen, HR-specialisten en fiscalisten.
Jaren ervaring zorgen voor een deskundige, innovatieve en professionele aanpak. Hierbij houden we onszelf scherp en zoeken we constant naar kansen voor onze partners. Noem ons een vernieuwende en flexibele corporate. We groeien en zijn ambitieus, wil jij meegroeien? Talent is altijd welkom!

Binnen het team Operations kom je te werken op de Service Desk. Je gaat werken in een multidisciplinaire organisatie bestaande uit Service Desk Officers, Customer Succes Managers (of Financial Services Specialists) en Relationship Managers. Als team zijn we verantwoordelijk voor het goed bedienen van onze cliënten (MKB+ en groot zakelijk). Jouw focus komt te liggen op het goed bedienen van de deelnemers (particulieren en klein zakelijk) op het platform.

Je wordt verantwoordelijk voor het eerste contactmoment dat participanten met Captin hebben. Jij staat participanten te woord (telefonisch en/of via e-mail). Je beheert de Service Desk mailbox en lost administratieve vraagstukken op. Jij zet complexe vragen uit binnen het team en monitort de afhandeling daarvan.

Een jonge en groeiende onderneming met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Door jouw communicatieve vaardigheden en doortastend vermogen werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig en procesmatig werken en zet het klantbelang altijd centraal.

 • Je hebt een afgeronde MBO/HBO studie;
 • Je werkt nauwkeurig en kan structuur aanbrengen;
 • Je bent analytisch en oog voor detail.
 • Je bent representatief en kan je eigen weg vinden en niet bang om klanten te woord te staan;
 • Je vindt het leuk om in een zeer afwisselende omgeving te werken;
 • Je bent goed met Microsoft Office waaronder Excel;
 • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als de Engelse taal zowel woord als schrift.
Ons aanbod

Wat wij jou kunnen bieden

Laptop en iPhone van Captin.

Woon-werkverkeer vergoeding.

Moderne vakantiedagen-regeling.

Jonge bedrijfscultuur.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Leuke borrels en evenementen.

Werken bij Captin

Wil jij met ons meegroeien?

Ben jij die gedreven, analytische financieel specialist die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Stuur ons dan je ervaring (cv) en je motivatie.

"*" indicates required fields

Drop files here or
Accepted file types: pdf, Max. file size: 128 MB.
  Drop files here or
  Max. file size: 128 MB.