Financial Services Specialist

Financial Services Specialist

40 uur per week
Amsterdam
Wij zoeken nieuw talent

Ben jij dit?

Als Financial Services Specialist ben je verantwoordelijk voor de administratieve dienstverlening die Captin aanbiedt aan haar klanten. Je weet wat er speelt bij de cliënten en neemt hierin je verantwoordelijkheid. Je werkt samen in een jong ondernemend team van enthousiaste medewerkers, hebt de drive om resultaat te boeken en voert je werk met veel gedrevenheid en enthousiasme uit.

Je levert een actieve bijdrage aan het onderhouden, uniformiseren en verbeteren van de administratieve dienstverlening van bestaande corporate relaties. Wil jij je ontwikkelen tot een toonaangevende specialist op onder andere het gebied van medewerkersparticipaties en ons handelsplatform? Dan ben jij het talent wat wij zoeken!

Dit zijn wij

Waarom voor Captin kiezen?

Captin is een dynamische fintech met een rijke historie. Opgericht binnen van Lanschot Kempen in 1996 en zelfstandig sinds 2017. Een bijzonder bedrijf op een bijzondere locatie, aan de Keizersgracht, in hartje Amsterdam. Wij zijn specialist in medewerkersparticipaties en brengen vraag en aanbod van vermogen samen op ons eigen handelsplatform.
Captin verzorgt het beheer van markten voor ondernemingen, verenigingen, coöperaties en fondsen.

Daarnaast begeleiden wij medewerkersparticipatieregelingen voor beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen. Dit gebeurt in samenwerking met advocaten, notarissen, HR-specialisten en fiscalisten.
Jaren ervaring zorgen voor een deskundige, innovatieve en professionele aanpak. Hierbij houden we onszelf scherp en zoeken we constant naar kansen voor onze partners. Noem ons een vernieuwende en flexibele corporate. We groeien en zijn ambitieus, wil jij meegroeien? Talent is altijd welkom!

Je komt te werken in een team van 5 Financial Services Specialists. Jij gaat onze klanten ondersteunen bij de uitvoering van hun participatieplannen en bewaakt de integriteit van het handelsplatform. Je draagt zorg voor benodigde informatievoorziening om onze diensten goed te laten verlopen. Denk daarbij aan het inrichten en optimaliseren van processen op het gebied van financiële reconciliatie, interne- en externe verslaggeving, regulatory reporting, rapportage, planning en forecasting.

Naast de proceskant, ga jij organisaties ondersteunen met end-to-end implementaties van onze diensten. Dat betekent dat wij onze cliënten niet alleen aan de tekentafel ondersteunen, maar ook de organisatorische en technische implementatie begeleiden. De Financial Services Specialists opereren dagelijks op het snijvlak van Finance, Business en IT. Change management speelt een belangrijke rol. Je werkt samen in een multi-disciplinair team bestaande uit Service Desk Medewerkers, Relatiemanagers en Commerçanten.

Een jonge Fintech-omgeving met ambitieuze doelen is waar jij je thuis voelt. Door jouw communicatieve vaardigheden en kritische analytische blik, werken collega’s en klanten graag met je samen. Je bent betrokken zowel op professioneel als sociaal vlak. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, kan zelfstandig werken en je zet het klantbelang altijd centraal.

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO studie op een van de volgende gebieden, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Management Economie Recht, Financial Services Management, Finance, ICT.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden, werkt nauwkeurig en kan structuur aanbrengen.
  • Je bent representatief en kan je eigen weg vinden.
  • Je vindt het leuk om in een zeer afwisselende omgeving te werken.
  • Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als de Engelse taal.
Ons aanbod

Wat wij jou kunnen bieden

Laptop en iPhone van Captin.

Woon-werkverkeer vergoeding.

Moderne vakantiedagen-regeling.

Jonge bedrijfscultuur.

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Leuke borrels en evenementen.

Werken bij Captin

Wil jij met ons meegroeien?

Ben jij die gedreven, analytische financieel specialist die mee helpt bouwen aan het fundament voor het toekomstige succes van Captin? Stuur ons dan je ervaring (cv) en je motivatie.

"*" indicates required fields

Drop files here or
Accepted file types: pdf, Max. file size: 128 MB.
    Drop files here or
    Max. file size: 128 MB.