Listing Triodos CA

Veure pàgina a:

Triodos Bank és un banc neerlandès amb sucursals a Bèlgica, Alemanya, el Regne Unit i Espanya, i amb més de 750.000 titulars de comptes arreu del món.

Aquesta entitat porta més de 40 anys treballant per una banca ètica, transparent i sostenible, amb l’objectiu de fer que els diners contribueixin a materialitzar canvis socials, mediambientals i culturals positius. Triodos Bank inverteix en agricultura i aliments ecològics, energies renovables, responsabilitat social corporativa, microcrèdits, art i cultura, comerç just i tallers socials.

Els certificats de dipòsit d’accions (CDA) de Triodos Bank permeten al públic invertir directament en aquest banc. D’aquesta manera, el banc pot fer servir els diners dels inversors en accions de canvi positives. Els titulars de certificats de dipòsit d’accions participen en els beneficis del banc, tot i que també poden tenir pèrdues, exactament igual que els accionistes ordinaris. Per obtenir més informació sobre com invertir en Triodos Bank i sobre els certificats de dipòsit d’accions de Triodos Bank, visita https://www.triodos.com/investor-relations.

Per obtenir més informació sobre Triodos i la plataforma comercial de Captin, feu clic al botó de sota per visitar la pàgina dedicada a Triodos.

Veure la pàgina TriodosVeure la pàgina Triodos

Descàrregues

Captin MTF - Rulebook

Descarrega aquests fitxers a:

Normativa institució d'emmagatzematge Captin

Descarrega aquests fitxers a:

Reglament de comerç de capità

Descarrega aquests fitxers a:

Poder irrevocable d’anotacions en compte de certificats de Triodos Bank

Descarrega aquests fitxers a:

Comissions de transacció i altres comissions

Descarrega aquests fitxers a:

Contracte d’inversió & Condicions d’inversió de Captin Broker

Descarrega aquests fitxers a: